HYPNOSETERAPI OG NLP

Når du har brug for forandring

Jeg har altid syntes det er spændende at undersøge, hvorfor vi opfører os som vi gør.
Helt tilbage i teenageårene læste jeg psykologi som tilvalg og havde til hensigt at fortsætte på psykologistudiet. Dog blev jeg ved med at have en følelse af, at det var lidt for ”firkantet” for mig, så jeg fik ikke gjort alvor af det. For en del år siden var jeg så til et foredrag om NLP, hvor jeg endelig fandt den måde at se verden på, som passede meget bedre til mig. Jeg gik til endnu et foredrag, hvor det viste sig at foredragsholderen brugte NLP som et værktøj i hypnoseterapi - og efter det foredrag vidste jeg, at her var de muligheder, som jeg hele tiden havde manglet!

Pt. har jeg blandt andet taget følgende uddannelser og kurser:

Practitioner og Master i både Hypnose og NLP
Selvhypnose
Hypnose og spiritualitet 1 & 2
Analytisk hypnoseterapi
EFT & hypnose

Se mere på min hjemmeside www.hypnoseklinik.dk

Det er min overbevisning, at de 3 værktøjer hypnose (sjæl), NLP (sind) og EFT (krop) tilgodeser det hele menneske, og jeg bliver gang på gang fascineret af, hvor hurtigt man kan skabe forandringer med disse værktøjer.

Hvis du tror, at denne form for forandring kunne være noget for dig, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig for en helt uforpligtende snak; at indgå i et terapiforløb er en tillidssag, så det handler også om din egen mavefornemmelse…

Jeg glæder mig til at høre fra dig!
Bedste hilsner fra

Karina Kølbæk Olesen
Cert. Hypnoseterapeut
Mobil: 20 23 14 21

JoomSpirit