Hypnose-Nordsjaelland

- vejen til den bedste version af dig

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Christina VilnerHvem er jeg?

Jeg hedder Christina Vilner, er 44 år gammel og har en naturlig nysgerrighed og interesse for andre mennesker. Desuden har jeg altid været i besiddelse af en kraftig intuition og fornemmelse for andre mennesker. Jeg er certificeret hypnoseterapeut og er uddannet hos Hypnoseterapeutskolen.

Jeg brænder for, og oplever stor tilfredsstillelse i, at kunne stille mine ressourcer til rådighed for dig, der ønsker forandringer i dit liv. Det er fascinerende hvor effektiv en behandlingsform hypnoseterapien er, og jeg har selv haft stor glæde af dens egenskaber.

Hypnoseterapi

Er der noget i dit liv, du ønsker at forandre? Så kan jeg hjælpe dig via hypnoseterapi, som er en effektiv og behagelig måde at arbejde med uhensigtsmæssige vaner, tankegange, følelser eller overbevisninger på.

Hvad kan hypnose behandle?

Da hypnoseterapi arbejder med underbevidstheden, kan jeg hjælpe dig med alle udfordringer eller udviklingspotentialer, der har med følelser, vaner, mønstre eller adfærd at gøre. Hypnoseterapien hjælper dig med at udvikle og udnytte de ubevidste ressourcer du allerede har. Du vil også opleve at få nogle nye værktøjer med dig, som du både bevidst og ubevidst vil bruge i forhold til den forandring du ønsker. Hypnoseterapi kan f.eks. hjælpe dig i forhold til stress, angst, vægttab, rygestop, dårlige vaner og meget andet. Det er min erfaring, at man kan bruge hypnoseterapi til stort set alt. Det eneste, det kræver, er, at du har lyst til at prøve det og er åben overfor, hvad der sker i behandlingen.
 

Ønsker du at høre mere om hypnoseterapi eller bestille tid, kan du kontakte mig:
Christina Vilner, tlf. 51 89 15 00

www.hypnose-nordsjaelland.dk Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

JoomSpirit