XO-Mind arbejder vi for at fremme unge studerendes drømme og ambitioner gennem personlige samtaler, workshops og kurser.

Morten CarlsenEr du studerende, og ønsker du at udnytte dit fulde potentiale og forbedre dine personlige præstationer mærkbart?

XO-Mind fremmer dine drømme og ambitioner via målrettet og professionelt fokus.

Efter et forløb hos os, kan du forvente, at

du får højere karakterer
du bliver mere effektiv i din studie- og eksamenslæsning
du bliver skarp på dine mål
du finder din indre drivkraft
du kan holde fri med god samvittighed

Hos XO-Mind arbejder vi for at fremme unge studerendes drømme og ambitioner gennem personlige samtaler, workshops og kurser.

Vi hjælper de studerende med med at udnytte deres fulde potentiale og forbedre deres personlige præstationer via målrettet og professionelt fokus. Derudover kan vi også hjælpe med en lang række udfordringer som manglende selvtillid og motivation, stress og eksamensangst.

Gennem coaching og rådgivning gør vi den unge studerende ansvarlig for sin egen udvikling. Vi hjælper ham med at klarlægge sine mål, og vi giver ham strategier og redskaber til at arbejde målrettet og systematisk for at opnå disse mål.

I vores arbejde integrerer vi løsningsfokuseret coaching med den nyeste og bedst dokumenterede viden fra psykologiens verden, og vi supplerer blandt andet med relevante kurser fx læse- og studieteknik, effektive arbejdsvaner, eksamenstræning, når det er relevant.

Vi kommer ikke færdige med koncepter, men tilpasser forløbet til den enkelte persons situation.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Morten Carlsen - Medlem af Dansk Psykologforening

Mail:    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon:    +45 20 14 70 71
Se mere på vores website: www.xomind.dk eller www.psykolog-mortencarlsen.dk/

JoomSpirit