Center for fokus

Lisa Klint driver Center for Fokus som har speciale i lederskab – både det professionelle og det personlige Ejer Lisa Klint har 18 års topledererfaring i at udvikle strategi, etablere nye partnerskaber og udvikle forretningsmodeller samtidig med fokus på trivsel og bedre måder at arbejde på. Lisa har blandt andet været direktør for Musikzonen, strategisk direktør for CPH:DOX Film Festival, Convention Director Wonderful Copenhagen og direktør for eget konsulentbureau Abante.

Lisa’s uddannelsesbaggrund er marketing, professionelle kurser i coaching og certificering i People Test Person og People Test Logik fra People Test Systems.
Lisa er Certified MBSR Teacher fra Oasis Institute, University of Massachusetts Medical School, MBSR Practicum 1+2 fra Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet og deltager løbende i silent retreats og kurser – og har integreret mindfulness i sin egen hverdag.

Vi tilbyder forløb, kurser og foredrag om andre måder at arbejde på, der styrker fokus, innovation og kreativitet og forebyggelse af stress. Datoer for åbne forløb se www.center-for-fokus.dk

•    8 ugers MBSR forløb- evidens- og forskningsbaseret stress reduktion med mindfulness og mind2body bevidsthed
•    Digital Detox – et wake up call med inspiration til ny balance og et sundt arbejdsliv
•    Roadmap – Fra overlevelse og burnout til balance i hverdagen
•    Personlig mentaltræning med individuel handlingsplan, der sikrer styrket fokus, dyb selvindsigt, viden om eget energiregnskab og motivation
•    Foredrag & workshops primært til offentlige og private virksomheder om emotionel intelligens, energy management, stressforebyggelse, digital detox, mindfulness.

Tag fat i os i dag og hør, hvordan du bedst investerer i dine behov, så du får mere gnist og gejst hver dag.

Medlem af Mindfulnessforeningen

TIDSBESTILLING: LISA@CENTER-FOR-FOKUS.DK
TELEFON:5047 4100
WWW.CENTER-FOR-FOKUS.DK
Kontaktoplysninger:

+45 50 47 41 00

Telefon

lisa@center-for-fokus.dk

Email

Jægersborgvej 66A, 2800 Kongens Lyngby

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.