CNS Terapi v/ Charlotte Nordahl Skaarup

Ring 50 54 39 08 og bestil en tid til en samtale. Klinikdage om torsdagen i Hillerød og weekends efter aftale.

• Kaffemøde ca 30 minutter, er gratis
• Opstartssamtale ca 60 – 90 minutter 800 kroner
• Individuel coaching og terapi 50 – 60 minutter 800 kroner
• Studerende på SU halv pris

Hvem henvender jeg mig til:


Jeg henvender mig til dig, der er i en krise i dit liv, som du ikke længere føler du kan se dig ud af.

Du oplever måske, at problemer og uhensigtmæssige situationer gentager sig, og den hjælp du får fra dine nærmeste ikke hjælper.

Måske har du længe talt med venner og familie, og ikke rigtig nået nogen vegne henimod den løsning du længes efter. Du oplever måske, at problemer og uhensigtmæssige situationer gentager sig, og den hjælp du får fra dine nærmeste, mere er deres egne holdninger til hvordan det bør løses. Hvordan du bare kan gøre som de selv har gjort og haft succes med.

Problemet er, at det ikke virker for dig.

Situationer og problemer kører i ring.

Mange mennesker oplever at have uhensigtsmæssige og besværlige måder at agere følelsesmæssigt på i hverdagen. Det kan opleves som om vi ender i de samme konflikter,uden at vide hvorfor. Og måske ende med, at vi føler tomhed, ensomhed og sorg. Vi kan savne at føle samhørighed og kærlighed med et andet menneske.


Det kan føles som om det er tilfældighederne der råder, og vi undlader måske ubevidst at træffe de valg, der vil gøre vores liv lettere og mere i overenstemmelse med den måde vi gerne vil være i verden på.


Måske er du ikke engang bevidst om, at du er utilfreds. Du lever efter overbevisningen om at “sådan er det bare at leve” uden at være klar over, at du blot følger det du har lært i din opvækst.


Uhensigtsmæssige mønstre bliver nærmest automatisk gentaget, uden vi selv ved det. Vi ved ikke, at der er andre og mere tilfredsstillende måder at have relationer på.


Det er her jeg kan komme ind i billedet. Jeg kan skabe det rum sammen med dig, hvor alt er tilladt at sige. Hvor du kan øse ud og komme af med alt det, der fylder i dit liv, alt det der er svært og uoverskueligt.


Din historie foldes ud


Sammen dykker vi ned i dine udfordinger. Jeg spejler dig i hvad der sker følelsesmæssigt og ser på hvordan du kan løse det fremadrettet.


I første omgang skal det som er svært have lov at fylde. Du skal have mulighed for at folde din historie ud, og fortælle præcis det du har brug for at fortælle.


I terapien støtter jeg dig i at se på det der er svært. Også når det kan være forbundet med ubehag og mange dårlige følelser. Jeg lader dig ikke gå ud af døren i et følelsesmæssigt kaos.


Du kan godt være fyldt op af svære følelser og dilemmaer når du går. Men sandelig også af nye vinkler på din situation, og følelsen af styrke og mod til at blive følelsesmæssig selvhjulpen. Det kræver vilje og mod, at se på sig selv og sine uhensigtsmæssige
mønstre. Har du ikke modet fra starten af, så støtter jeg dig i at få det.


Du er velkommen.

Kontaktoplysninger:

50 54 39 08

Telefon

info@cnsterapi.dk

Email

Frederiksgade 7, 3400 Hillerød

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.