DD akupunktur v/ Diana T. Christensen

Jeg hedder Diana og er uddannet akupunktør indenfor TCM (Traditionel Kinesisk Medicin) og er også uddannet som autoriseret sygeplejerske.

Jeg ser frem til at kunne tilbyde et perspektiv der både rummer det somatiske og de psykiske aspekter af at være et menneske. 

Mit udgangspunkt er oprindeligt den vestlige tilgang. Gennem mit virke er jeg blevet bevidst om at det kinesiske medicinske perspektiv muliggør en mere holistisk og skånsom behandling til de ting vi mennesker døjer med.

Jeg deltager løbende i kurser og relevante efteruddannelser og er RAB-Registreret og medlem af brancheforeningen Praktiserende Akupunktører, som er din sikkerhed for, at jeg lever op til Sundhedsstyrelsens og lovgivningens krav om bl.a. etik, løbende videreuddannelse og god klinisk praksis. 

Endvidere er klinikken underlagt tilsyn fra Styrelsen for Patientsikkerhed grundet min sundhedsfaglige autorisation og medlem af Sygeforsikring ´danmark´.

Akupunktur kan behandle en bred vifte af symptomer eller ubehag, netop fordi akupunktur er med til at genoprette den eller de ubalancer der er i kroppen, som ofte er de underliggende årsager til sygdom og ubehag.

Nedenfor er der oplistet en række tilstande akupunktur kan lindre og behandle: 

– alle former for smerter, f.eks. tennisalbue, iskiasprob., hælspore…

– hovedpine/migræne.

– angst.

– menstruationsproblemer

– og meget meget mere. 

Du kan læse videre omkring akupunktur og hvad jeg kan tilbyde dig på min hjemmeside www.ddakupunktur.dk, hvor du også kan booke tid til en behandling. Du er også meget velkommen til at kontakte mig telefonisk eller sende mig en mail.

Kontaktoplysninger:

29117007

Telefon

mail@ddakupunktur.dk

Email

Vordingborggade 18, 2100 København

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.