Hillerød Hypnose v/Charlotte Reinicke

Mange års erfaring som resultatorienteret Coach/Leder, certificeret Trivselskonsulent og Virksomhedskonsulent, samt certificeret Hypnoterapeut, giver en solid baggrund for at hjælpe mennesker videre.

Det individuelle forløb og den personlig udvikling er omdrejningspunktet for den gode udvikling hos dig. I dit forløb vil der være fokus på at fjerne og/eller minimere din udfordring, så du skaber plads til den ønskede forandring.

Mange spørger –hvad er hypnose….

Alle mennesker oplever tilstanden af hypnose, f.eks. Når man dagdrømmer, falder i staver eller bliver opslugt af en film eller en god bog – en tilstand hvor man ikke registrerer omverdenen.

Man kan definere Hypnose som en tilstand, hvor bevidsthedens kritiske sans passiviseres i en mental fokusering. Under hypnose er sindet mere tilbøjeligt til at opfatte det der fokuseres på som en sandhed, hvorved forandringen kan ske. Eller man kan sige, at hypnosen opfattes som bevægelser i vores underbevidsthed, dog kan man aldrig hypnotiseres til noget der ligger uden for ens egne grundopfattelser, – tilstanden under hypnose betegnes som trance.

Du er velkommen til at besøge min hjemmeside www.hillerod-hypnose.dk for at se mere om behandlingstilbud, eller bare læse lidt mere om, hvad hypnose er, og hvad det ofte kan afhjælpe.

Du er også velkommen til at ringe til mig på 5025 1488

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Kontaktoplysninger:

50251488

Telefon

Ikke tilgængelig

Email

Frederiksgade 7, 3400 Hillerød

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.