fbpx

Disati - Kropsterapi

Julie Guldbæk tilbyder kropsterapi, massage, ManuVision kropsterapi og træning. Jeg har arbejdet i ca. 15 år med personlig udvikling og er uddannet ManuVision kropsterapeut.

Udover personlig udvikling og kropsterapi, har jeg siden 2010 i min fritid, adfærdstrænet heste i Will Rogers & Anna Blomgren Rogers principper. Blandt andet var jeg i 2013 én måned på et træningsophold hos Will i Holland, hvor jeg intensivt arbejdede med teknikkerne omkring træningen.

Disati betyder, “træk vejret” og står for mig, som en udfordring vi alle møder hele tiden i vores moderne liv. Uanset om vi står i en arbejdssituation hvor vi er presset, er til konkurrence eller bare er ude og ride en hverdagstur på hesten.
Når vi holder op med at trække vejret optimalt, afskærer vi os fra et kæmpe potentiale og det kan være svært at se livet i et positivt lys.

Træet som optræder mange steder på min hjemmeside, visitkort og Facebook, er malet af min søster – jeg ser det som et symbol på dansen gennem livet og vi vælger selv hvilke grene der skal bære os.

Disati ved Julie Guldbæk tlf. 51511813 e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se mere på min Hjemmeside: http://disati.dk/