Klinik for Afspænding

Karin Wissing Becker, Kranio-sakral Terapeut, RAB
Psykomotorisk Terapeut, dap (Afspændingspædagog, dap)

Telefon: 61 41 95 93
e-mail: kontakt@klinikforafspaending.dk

Jeg har arbejdet fuld tid i egen klinik i Hillerød siden 2006 og tager imod børn og voksne i alle aldre.

Mine nøgleord: ro, tid og nærvær.

Din krop er dig, og du vil altid dig selv det bedste. Når kroppen gør ondt, eller du føler dig stresset, er det tegn på, at du er kommet til at presse dig selv til noget, som nu skaber ubalance.

Jeg tilbyder individuel behandling med en kombination af kranio-sakral – og psykomotorisk terapi. Dvs. at jeg både arbejder med de unikke kranio-sakrale teknikker på rygsøjle og kranie og afspænder kroppens muskler med den blide massage, der kendetegner psykomotorisk behandling. Det foregår på briks og man er fuld påklædt.

Mine klienter kommer til mig af mange forskellige årsager. Det kan være hovedpine, hjernerystelse og piskesmæld (hvor kranio-sakral terapi har sin særlige berettigelse med sin nænsomme tilgang til kroppens væv) nakke- og skuldersmerter, ischiassmerter m.m. Det kan også være stresssymptomer som søvnproblemer, tankemylder og generelt manglende overskud.

For at kroppen kan hele sig selv, må den være i balance.
Jeg ser fysiske og psykiske gener som et udtryk for manglende balance mellem det, du dybest set er, og det, du, byder dig selv. Via samtalen, kan vi vende de temaer, der fylder lige nu, og med selve kropsbehandlingen nedsætte stressniveaet i både krop og sind, hvilket altid vil være et bedre udgangspunkt for heling. Nogle gange går det meget hurtigt, andre gange har klienten brug for flere gange og mere tid til at begynde at ændre tanker og handling til noget, der fungerer bedre.
Jeg skal understrege, at jeg altid tager udgangspunkt i det, klienten selv bringer frem i konsultationen og, at jeg til enhver tid respekterer ønsker om alene at arbejde med det fysiske.

Udover klienter, der selv finder frem til mig, kommer nogle på anbefaling fra bl.a. læger, sygeplejesker, kiropraktorer, fysioterapeuter, kolleger samt forsikringsselskaber.

Jeg har også hold i ”motion og afspænding” og afholder kurser i åndedrætsøvelser.

Du er velkommen til at besøge min hjemmeside www.klinikforafspænding.dk eller ringe til mig. Find
e-mailadresse og telefonnummer øverst på siden.

Karin Wissing Becker

Kontaktoplysninger:

+45 61 41 95 93

Telefon

kontakt@klinikforafspaending.dk

Email

Frederiksgade 7, 3400 Hillerød

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.