Kognitiv Terapi og Psykoterapi

Karin Nilsson tilbyder Kognitiv terapi, psykoterapi, nlp- og hypnoseterapi til børn og voksne. Jeg har været i lederjob hele mit liv. I 2005 besluttede jeg at lægge mit liv om, og udelukkende arbejde med det som interesserer mig mest, nemlig forandringsarbejde via terapi. Jeg har været selvstændig i 9 år nu, og har næsten 6.000 sessioner bag mig. I dag arbejder jeg med kognitiv terapi, psykoterapi samt nlp- og hypnoseterapi.

Som person er jeg uhøjtidelig, humoristisk og som jeg plejer at sige ”Jeg er typen der kalder en spade for en skovl”

Mit hjerte banker især for børn og unge, og jeg elsker at få dem til at løsne op og tro på deres eget potentiale.

I Hillerød er det primært kognitiv terapi med børn og unge, under konceptet Cool Kids og Chilled.

Du kan læse mere om Cool Kids og Chilled programmet her: www.coolkidskurser.dk
Du kan læse mere om mit øvrige arbejde her: www.karinnilsson.dk
Ring på 20 27 80 50 hvis du har lyst til en uformel samtale om dine udfordringer.

 Jeg glæder mig til at møde dig
Karin Nilsson

Kontaktoplysninger:

20 27 80 50

Telefon

Ikke tilgængelig

Email

Frederiksgade 7, 3400 Hillerød

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.