Martin Sagild – Specialterapeut i smertebehandling

Tilhører du den gruppe af mennesker, som har prøvet det hele og alligevel oplever, at smerten og spændingerne i kroppen vender tilbage?

Uforklarlige smerter og komplekse symptomer er mit specialområde.

Min specialeuddannelse i skjulte fejlmønstre i nervesystemet giver mig mulighed for at finde og løse disse lidelser. Denne terapiform repræsenterer en væsentlig del af muskelfunktionsdiagnostik (applied kinesiology) og kaldes “Injury-Recall-Technique”.

„Min behandling begynder dér, hvor andre terapeuters ophører“     

Mit navn er Martin Sagild – jeg er nordmand og er dansk gift.

Jeg har arbejdet i Norge og Danmark som fysioterapeut, før jeg startede min private praksis i Tyskland i 2002. I 2022 vendte jeg tilbage til Danmark, og jeg ønsker nu at tilbyde mine terapeutiske erfaringer her.

I tillæg til fysioterapien har jeg grunduddannelsen i osteopati. Jeg er desuden tysk Heilpraktiker og er uddannet i muskelfunktionsdiagnostik.

Ring og bestil tid – jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kontaktoplysninger:

25 28 88 40

Telefon

info@martinsagild.dk

Email

Jægersborgvej 66A, 2800 Kongens Lyngby

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.