Mentalzoom psykologklinik v/Susanne Wiese

Jeg er uddannet cand.psych. og har 25 års erfaring som psykolog indenfor forskellige specialer.

Indenfor de seneste 10 år har jeg uddannet mig i kognitiv adfærdsterapi og har de seneste 5 år arbejdet med den metakognitive tilgang.  Jeg har efter 2 års uddannelse opnået certificering i den metakognitive metode  ved metodens grundlægger Adrian Wells. I metakognitiv terapi lærer du at bruge nogle mentale redskaber, der indebærer,  at du får kontrollen over,  hvordan du håndterer ubehagelige tanker og følelser. Mange oplever f.ex., at hænge fast i negativ tænkning.  

Hver session hos mig  starter med at afklare, hvad dit problem er, og hvad du har behov for.

Du kan læse mere på min hjemmeside: www.mentalzoom.dk

Kontaktoplysninger:

26139311

Telefon

contact@mentalzoom.dk

Email

Vordingborggade 18, 2100 København

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.