PAR- OG INDIVIDUEL TERAPI v/Helene Morsing

Trænger du til at gøre en forskel for dig selv? og er du nysgerrig på at lære mere om dig selv, dine følelser og tanker?

Hvilke dynamikker, roller og reaktionsmønstre er der i dit parforhold og hos dig

Så er terapi en rigtig god løsning. At tage ansvar for dig selv, dine relationer og ikke mindst dit parforhold er et godt skridt til et liv i bedre balance. Mange tænker ”det går i sig selv igen” men sådan fungere vi ikke som mennesker. Vi lagre ting og tager dem med os igennem livet. Vi skal lærer at bærer erfaringerne på en god og hensigtsmæssig måde. Det kan terapi hjælpe dig med.

Min passion er mennesker og relationer. Jeg har en stor interesse i at skabe balance mellem mennesker. Med værktøjer og viden ved jeg, at med justerier og indsigt kan vi nå rigtig langt. Denne passion sammen med mine erfaringer var udgangspunktet for at uddanne mig til relations- og parterapeut. Jeg vil hjælpe mennesker og relationer i svære situationer og ved, at vi kan gøre en forskel ved at arbejde bevidst med os selv.

Mine ydelser:

Parterapi inden for:

– kommunikationsudfordringer

– utroskab

– skilsmisserådgivning

– sammenbragt familie

Individuel terapi:

– udfordringer i livet

– fokus på dine mønstre og reaktioner

– ensomhed og dårligt selvværd

Kognitiv coaching:

– ledelsesudvikling

– relationer på arbejdspladsen

– personlig udvikling

I min samtaleterapi anvendes psykoterapeutiske metoder, hvor du kan blive mere bevidst om dig selv, dine reaktionsmønstre og din måde at være sammen med andre på. I terapien taler vi om dine tanker, følelser og handlinger og derved kan vi sammen belyse dine udfordringer.

Jeg er klar over, at nogen kommer og er nervøse og måske også lidt utrygge. Det er vigtigt for mig, at I finder jer godt tilpas så derfor starter jeg altid med at høre lidt om din/jeres baggrund og historie. Den første gang når vi som regel ikke mere i dybden end det. Men det er også vigtigt, da det giver mig et godt billede af hvem du/I er og du kan føle om kemien er der.

De efterfølgende gange vil vi bevæge os mere og mere i dybden og jeg vil undervise jer og ofte vil jeg også give hjemmeopgaver. Jeg vil sørge for at I begge får taletid men i nogle sessioner kan det være at den ene part får mere taletid hvis der er brug for at få vendt og drejet nogle emner. Min erfaring er, at det er meget givende for partneren, at lytte til hvad den anden fortæller. 

Klientudtalelse:

Vi har haft Helene hos os et par gange, hvor vi har lavet et “serviceeftersyn” på vores parforhold. Helene er en meget behagelig og sød kvinde at få ind i hjemmet, samtidig med at hun tør at stille de mere kristiske og svære spørgsmål til os. Hun er troværdig og det er nemt at åbne op for hende, derudover er hun lyttende og engageret i at hjælpe os. Vi vil til enhver tid anbefale Helene og vi vil ikke tøve med selv at kontakte hende igen, hvis vi selv skulle opleve problemer eller have lyst til endnu et servicetjek.

Hilsen Vibeke

Har du lyst til at høre mere eller har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Kontaktoplysninger:

20 16 46 26

Telefon

helene@helenemorsing.dk

Email

Frederiksgade 7, 3400 Hillerød

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.