Parliv

Louise Kofod giver PROFESSIONEL SEXOLOGISK RÅDGIVNING OG PARLIVSSAMTALER Louise Kofoed Stender Professionel sexologisk rådgivning og parlivssamtaler
Sygeplejerske, aut. specialist i sexologisk rådgivning. par- og psykoterapi v/Louise kofoed stender

PARLIV.dk er et professionelt sundhedstilbud, der blandt andet behandler mennesker der i forbindelse med sygdom, har problemer i forhold til seksualitet og samliv. Som sygeplejerske har jeg bred medicinsk erfaring, hvilket jeg anvender i min sexologiske rådgivning.
PARLIV.dk et sundhedstilbud til jer, som har udfordringer i forhold til samliv og parrelationelle problemer, men også til dig som ønsker individuel psykoterapi og rådgivning.
Jeg tilbyder dig psykoterapi, som bliver tilpasset dit/jeres behov og jeg arbejder ud fra affektfokuserede psykoterapi.

Hvorfor vælge en Specialist i klinisk sexologisk rådgivning?
Sexolog er en ubeskyttet titel og alle kan i princippet kalde sig sexolog. At vælge en specialist i sexologisk rådgivning, er din sikkerhed for, at jeg er sundhedsvidenskabelig uddannet og deltager i professionelt supervision. Jeg har en autorisation som Specialist i Sexologisk Rådgivning, hvilket betyder, at jeg har dokumenterede patientsamtaler og har deltaget i professionelt supervision gennem uddannede psykologer og psykoterapeuter med speciale i klinisk sexologi. Jeg deltager i supervision af læger, psykologer og psykoterapeuter fra Norden og Europa med speciale indenfor sexologi.

Kontaktoplysninger:

+45 60 72 75 48

Telefon

Kontakt@parliv.dk

Email

Frederiksgade 7, 3400 Hillerød

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.