Physiokids

Jeg hedder Regina Holtappels, blev uddannet som fysioterapeut i 1993 i Kölnog har over 24 års erfaring i terapi med børn og voksne. I mine behandlinger fokuserer jeg på sammenhængen mellem krop, sanser, psyke og neurologiske forbindelser til at fremme de normale bevægelser, aktivering af kredsløb, stofskifte og koordination.

Mine specialområder er skoliose, neurologiske sygdomme til voksne og børn samt fysioterapi til spæd- og smådbørn.

Formålet med børnefysioterapi er at normalisere muskulaturen og aktivere forbindelse mellem hjerne, sener, knogler og muskulatur til børn og unge. Det arbejder jeg ud fra forskellige fysioterapeutiske behandlingsmetoder, bla. Vojta metode, Bobath koncept, sansemotoriske koncepter og Schroth metode tilpasset til de individuelle behov.

Siden 2010 har jeg den danske autorisation og jeg er medlem af Danske Fysioterapeuter samt fagforum: Danske Selskab for Børnefysioterapi, Danske Selskab for Psykiatrisk og Psykosomatisk Fysioterapi, Danske Selskab for Idrætsfysioterapi og Danske Selskab for Urologisk, Gynækologisk Fysioterapi.

Jeg er Certificeret Schroth og PNF terapeut til børn og voksne.

Du er velkommen til at besøge min hjemmeside www.physiokids.dk eller kontakte mig på mobil +45 42 21 62 71 eller på mail: regina@physiokids.dk.
Du kan også finde mig på Facebook: https://www.facebook.com/physiokids

Kontaktoplysninger:

+45 42 21 62 71

Telefon

regina@physiokids.dk

Email

Jægersborgvej 66A, 2800 Kongens Lyngby

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.