Psykolog Lene Bolvinkel

Jeg har gennem mange år arbejdet med stressproblematikker, og dette felt har min store interesse såvel i teori som i praksis. En stor del af mine klienter er stressramte på forskellige niveauer.

Terapiområder:

 • Angst
 • Depression
 • Jalousi
 • Mobning
 • Parforholdsproblematikker
 • Selvtillid
 • Selvværd
 • Skilsmisse
 • Sorg og krise
 • Stress
 • Svigt

Jeg er inspireret af den kognitive, eksistentielle og positive psykologis forståelse af den menneskelige psyke. Jeg anvender den metode, jeg finder relevant i forhold til klientens personlighed og problemstilling.

Jeg tilstræber en imødekommende, tryg og tillidsfuld kontakt med min klient som et naturligt fundament for et vellykket forløb.

I en konstruktiv dialog arbejder vi os frem mod det virksomme i forhold til tilværelsens dilemmaer og udfordringer.

Mit fokus i samtalerne er klientens forandringspotentiale gennem indsigt i egne ressourcer, ændring af uhensigtsmæssige tankemønstre samt styrkelse af den mentale robusthed. I nogen forløb kan det primære formål være af mere støttende og omsorgsgivende karakter. Atter andre forløb kan være af mere rådgivende tilgang.

Kontaktoplysninger:

40623546

Telefon

psykolog@lenebolvinkel.dk

Email

Ikke tilgængelig

Hjemmeside

Vordingborggade 18, 2100 København

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.