Psykolog Mikael Steen

Jeg er uddannet psykolog ved Københavns universitet og autoriseret af psykolognævnet. Jeg har siden taget flere psykoterapeutiske kurser og efteruddannelser og har løbende fokus på videreuddannelse og faglig udvikling.

Igennem årene, har jeg arbejdet med en række forskellige psykologiske problemstillinger, herunder angst, depression, belastningsreaktioner og eksistentielle kriser. Jeg har haft mange terapiforløb med mennesker i psykiatrien, både i psykiatrisk ambulatorium og i psykiatrisk skadestue. Jeg har også haft talrige samtaler med mennesker i sorg og krise gennem mit arbejde på onkologisk og palliativ afdeling, med kræftramte og deres pårørende.

Jeg modtager klienter i terapi, og har overenskomst med sygesikringen, så du kan få tilskud med en lægehenvisning hos mig. Du er også velkommen til at henvende dig uden en henvisning, som selvbetaler eller få samtalerne dækket af din forsikring. 

Kontaktoplysninger:

28934247

Telefon

psykolog@mikaelsteen.dk

Email

Frederiksgade 7, 3400 Hillerød

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.