Psykoterapeut Liv Johns

Få hjælp nu – af Liv Johns, professionel psykoterapeut. Familie- og parterapeut Exam. psykoterapeut MPF Alle… oplever angst
Mange… periodisk stress
Og en del… at mobning har styret deres liv. Efter udstødelse af fællesskabet: Familien og skolen.

De 2 første kan du få hjælp til at håndtere og afkode de bagvedliggende beskeder.

Den sidste kræver ofte en dybere given-slip på et mønster, hvor du har lært at afvise dig selv, dine egne ønsker og behov. Du får min støtte og erfarne hjælp til, hvordan du kommer ud af fortidens klør og hjem til dig selv. Sidegevinsten er tryghed og et generelt dybere afstresset nervesystem.
Synes du, at det er en svær beslutning at søge hjælp hos en psykoterapeut eller psykolog? Måske kan det være svært for dig at se i øjnene, at du har det svært, men det er modigt, at du tager dig selv alvorligt – og det er modigt, at du søger hjælp.

Min baggrund

Det har været en fantastisk viden for mig – og viser det sig også for mine klienter – at finde frem til den erkendelse og forståelse, at forudsætningen for ALT er et afbalanceret nervesystem. Er du urolig, eller har du frygt påvirker det dine tanker og følelser. Derfor er det afgørende at kende de uhyre enkle teknikker til at finde indre ro og tryghed.

Hos mig som psykoterapeut kan du forvente:

• Stor erfaring som psykoterapeut, stresscoach og traumeterapeut
• Et forandrende rum med nærvær og omsorg

At: Du ikke er alene. Det er helt almindeligt for os alle at have svære perioder i livet. Og du vil opleve jeg indgår ligeværdigt i relation med dig. Jeg indgår aktivt og undersøgende, for at hjælpe dig med at erkende og finde din indsigt. Jeg går vejen sammen med dig, dén som du har valgt at gå.

Måske har du en helt konkret udfordring, du ønsker hjælp til. Måske ved du ikke rigtig hvad det handler om. Begge dele er helt ok – Vi finder ud af det sammen.

Uanset hvad din udfordring er, så er der hjælp at hente hos en dygtig psykoterapeut

Du kan få hjælp til at komme ud af angst. Jeg har klienter der er kommet ud af voldsom angst på kun 5 session. Ikke mindst fordi de lærer at forebygge angst, når angstens budskab er forstået.
Min erfaring som psykoterapeut er, at du allerede efter de første samtaler vil føle dig bedre tilpas.
Mie 21 år: ”Hej Liv, Tak for god session i dag. Det så vildt, at komme i “bund” og endelig finde en som kan hjælpe mig videre – jeg har prøvet flere – så jeg kan leve som en voksen og ikke som barnet. ”
Det afgørende er, at du finder dine personlige ressourcer, fordi det er dem, der skal hjælpe dig ud af smerten, problemerne eller udfordringerne.

Måske genkender du dig selv i nogle af de følgende sætninger

• Jeg føler mig ikke god nok – det er vigtigt, at andre kan lide mig.
• Jeg tager mere hensyn til andre end mig selv.
• Jeg har svært ved at sige fra – jeg frygter at andre bliver sure.
• Jeg føler mig forkert, hvis jeg er usikker eller ked af det.
• Jeg er kun noget værd, hvis jeg er dygtig og bidrager.
• Jeg er utryg ved konflikter, og gør alt for at undgå dem.

Har du tænkt over at…?

Mange føler det som et nederlag at skulle søge professionel hjælp fordi: ”Skulle jeg ikke kunne klare det hele selv, når nu alle de andre lader til at kunne?”
Tankevækkende, at vi naturligt søger hjælp, når vi har brug for det.
-Ved ondt i tænderne
-ondt i ryggen
-lige ringer til lægen
Eller hvis bilen går i stykker sender du den på værksted.

Hvad er forskellen, hvis du står i livet og skal håndtere livets udfordringer? Hvorfor må du ikke give dig selv den hjælp?
Som psykoterapeut hjælper jeg dig med at finde alle de ressourcer frem, som du ikke er bevidst om, at du har. Samtidig med at du opdager et nyt og større perspektiv, på dine udfordringer.

Hvordan foregår det?

Hjælpen foregår via samtaler. Yderligere hos mig som psykoterapeut, foregår det med forskellige redskaber og øvelser.
Ofte ligger årsagen til vores udfordringer nemlig “gemt” i kroppen, og for at skabe varige forandringer, må vi ind og mærke følelserne i kroppen.
Efter et forløb hos mig, vil du opleve, at du har fundet ind til dig selv – ind i din essens. Du vil opleve, at du står stærkere blot ved at være den, du er. Du ved, hvad du indeholder, og du ved, at livets udfordringer gør dig endnu mere stærk og hel… fordi du har fået hjælp til at se dig selv i det rette perspektiv.

Få hjælp. Udvikling er vejen ud af…

• Angst
• Stress
• Lavt selvværd
• Usikkerhed / bekymring
• Trist / lettere deprimeret
• Problemer i relationer
• Udfordringer på job

Virker psykoterapi?

Der står på Psykiatri Fondens hjemmeside ”Vi ved, at psykoterapi virker. Det er dokumenteret i mange videnskabelige undersøgelser. For eksempel ved man, at den gennemsnitlige patient efter endt psykoterapi klarer sig bedre end 80% af dem, der ikke har fået psykoterapi, og de sidste 20% vil ikke få det bedre end dem, der ikke har været i terapi. Det er et godt resultat sammenlignet med det udbytte, man får ved behandling med medicin (psykofarmaka).”

Kun når du føler dig tryg, kan du få hjælp ud af det svære

Det er en forudsætning for et godt forløb, at du føler dig fuldstændig tryg. Derfor lægger jeg stor vægt på at møde dig lige præcis hvor du er. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Det er, som det er, lige nu og her – men det er ikke det samme, som at det behøver fortsætte på samme måde.
Det kan være rigtig svært at åbne op overfor en fremmed psykolog eller psykoterapeut, men dem jeg hjælper siger gerne, at jeg har en særlig evne til at gøre det let at åbne op.

Pris 900 kr. / 1 time

Liv Johns, www.livjohns.com
Exam. psykoterapeut MPF
Certificeret Traume terapeut – NARM Neuro Affective Relation Model. Speciale i udviklingstraumer
Eksam. international Coach ICC
Familie- og parterapeut

Hvis du føler, at jeg er den rette psykoterapeut til at hjælpe dig, eller du har spørgsmål, kan du kontakte mig på 27 48 04 26. Liv Johns
Se video: https://www.youtube.com/watch?v=iYro48Aa9gc

Referencer:

Kvinde, 24 år: “TAK. Et KÆMPE TAK! Du er den første professionelle, jeg nogensinde har talt med og jeg er helt vildt imponeret over, hvor stor en forskel det har gjort. Alt det her havde kostet markant flere kræfter, hvis du ikke havde hjulpet mig på vej. En ting er sikkert – bliver jeg en anden gang ‘udfordret’, så vil jeg med sikkerhed søge hjælp med det samme. Og ligeledes vil jeg anbefale mine nærmeste at gøre det samme.”

Kvinde, 51 år: “Før jeg startede følte jeg mig urolig og bekymret om, hvorvidt jeg skulle have en stresssygemelding. Det fyldte meget i mig: ”Om jeg var god nok… Efter at fået hjælp af Liv, har jeg fået hjælp til at håndtere stress og er blevet bedre til at gå hjem fra jobbet i tide. Jeg har fået hjælp til at løse mine problemer og den viden jeg har fået har været ’Guld værd for mig.’ Det har været en stor indsigt omkring stress, at jeg ikke er egoistisk, når jeg passer på mig selv og lytter til mine grænser. ”

Kvinde, 48 år: “Jeg havde det skidt, da jeg startede hos Liv, både mentalt og fysisk. Følelsesmæssigt var jeg ked af det, sårbar og havde en følelse af at være ‘smidt ud på det åbne hav’ uden nogen til at hjælpe. Jeg følte mig alene. Forløbet med Liv har fået mig til at opleve jeg står stærkere. Og det at blive bakket op af hende, og få hjælpen har givet mig ro. Det var også vigtigt at få redskaber til at få mit arbejde til at forstå, at de også var nødt til at hjælpe mig, for at jeg kom tilbage på fuld tid. Nu har jeg det meget godt. Jeg frygter stadig fuld tid, men dét, der er anderledes end før er, at jeg oplever mig mentalt stærkere og mere rustet til at passe på mig selv. Det skal ses i lyset af at jeg desværre ikke kan sige at min arbejdsplads gør det godt nok. Derfor er det vigtigt, jeg har lært at prioritere mig selv og jeg ved nu, at jeg kun kan regne med at jeg passer på mig. Jeg ved jeg kan beholde følelsen af at være mentalt stærk og den tilstand kan jeg holde fast i ved at stoppe op og lytter til kroppens signaler, så jeg igen får afstresset.”

Kvinde, 27 år: “Jeg havde det ikke godt, da jeg startede hos Liv. Jeg var hele tiden ked af det, var usikker og nervøs for min fremtid. Der var bare for mange barrierer i mit liv og dem havde jeg brug for at få fjernet. Det fik jeg hjælp til at håndtere og jeg har fået det meget bedre. Oveni fik jeg også nogle metoder og teorier til at forstå, hvordan jeg kan håndtere fortiden, så de ikke længere påvirker mig så meget. Ikke mindst har jeg fået forklaringsbilleder, der hjælper mig med at forstå, hvorfor jeg reagerer som jeg gør. Gennem terapien ændrede min situation sig. Jeg fandt frem til, hvad der er vigtigt for mig, for at jeg har det godt. Nu kan jeg finde min selvtillid og mit selvværd. Den største forskel terapien har gjort for mig er, at jeg nu ved jeg har et andet valg i dag. Det er en befrielse, at jeg ikke behøver konstant at repetere fortiden. Desuden kan jeg nu sætte grænser, hvilket er meget vigtigt for mig. Det betyder også, at jeg bedre kan slappe af, når jeg er i selskab med andre. Nu har jeg fået rigtig meget lyst og mod til at gå ud i verden, leve mit liv og afprøve tingene og vide, at jeg kan klare mig på egen hånd. Tak for nogle gode sessions!”

Kvinde, 28 år: “Jeg havde stress og søvnproblemer og var ofte er ked af det. Efter samtalerne med Liv er jeg blevet mere bevidst om, hvad det egentlig er, der trigger mig, når jeg får det skidt. På den måde kan jeg bedre identificere problemerne, i stedet for følelsen bare tager over. Den helt store udfordring for mig er at sige fra. Fx over for chefen. Det er jeg blevet bedre til. Især fordi jeg nu er klar over, hvorfor det er så svært. På den måde kan jeg nu bedre tage ejerskab og derfor gør noget ved at løse problemet. Jeg synes nu, at det er ok, at være mig.”

Kontaktoplysninger:

+45 27 48 04 26

Telefon

johns@livstrivsel.com

Email

www.livjohns.com

Hjemmeside

Frederiksgade 7, 3400 Hillerød

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.