Psykoterapeut Martin Mørk

Psykoterapeut og Recovery-Specialist  Martin Mørk
 
• Er du kørt fast i livet uden helt at vide hvorfor?
• Føler du, at du står stille imens alle omkring dig har succes med familie, parforhold, uddannelse og job?
• Virker det som om, at livsglæde og personlig succes forsvinder længere og længere væk, imens du føler dig mere ensom og tom indeni…?
 
Nogle mennesker er heldige og har let ved livet, men for andre kan det kræve hårdt personligt arbejde, at opnå en behagelig selvfølelse og et godt liv. Psykoterapi er en måde hvorpå du kan investere i dig selv og få hjælp til, at udvikle et bedre selvværd og opleve mere kvalitet i dit liv.  
 
For over ti år siden gennemførte jeg selv et behandlingsforløb, efter et mangeårigt stof & alkoholmisbrug. Jeg ved derfor hvordan det føles, at være fanget i et selvudslettende misbrug og livsmønster, og ligeledes hvad det kræver, at komme i bedring og genfinde
glæden ved livet. Min egen oplevelse har givet mig troen på, at alle mennesker har mulighed for, at skabe en positiv forandring i deres liv.  
 
• Psykoterapi er dybest set en investering i dig selv og din livskvalitet. Det er en personlig proces, hvor du igennem empatisk kontakt, får støtte og lærer at håndtere dine problemer på en bedre og mere effektiv måde.
• At udvikle en bedre evne til, at håndtere svære problemer starter med at blive mødt med empati og forståelse. I terapi hos mig vil du derfor opleve at blive taget alvorligt og at jeg lytter til dig.  
• Så hvad enten dine problemer består af afhængighed og misbrug, lavt selvværd, angst og stress eller udfordringer med at sætte sunde grænser, så kan du trygt kontakte mig, hvis du ønsker at arbejde med dig selv og få det liv du gerne vil have.   
• Ønsker du at booke en tid, eller høre om jeg har erfaring indenfor det område hvor du oplever at have udfordringer, så kontakt mig på tlf: 20 18 09 07.  
• Hvis du vil læse mere om min personlige og uddannelsesmæssige baggrund, så tag et kig på min hjemmeside herunder. Her kan du også finde information omkring priser og betingelser, læse om tidligere klienters oplevelse, og høre nærmere om mit teoretiske ståsted.  
 
Med venlig hilsen
Martin Mørk

Kontaktoplysninger:

+45 20 18 09 07

Telefon

kontakt@martinmoerk.dk

Email

Tagensvej 70, 2200 København

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.