Silke Akupunktur

Lisbeth Holm ejer af Silke Akupunktur. Jeg er registreret akupunktør (RAB) og medlem af Danske Terapeuter (DT). Det betyder du får en professionel behandling under trygge forhold.

Jeg har været behandler siden år 2000, har jeg behandlet mange symptomer og lidelser igennem tiden, blandt andet allergi, astma, fordøjelses problemer, overgangsalder, PMS og meget mere.

KÆBER, MUSKLER OG LED.

Jeg har specialiseret mig i kæber, og de problematikker de kan skabe i krop og sind, såsom hovedpine, migræne, svimmelhed, stress, angst, smerter i nakke, skulder, ryg og meget mere. Det medfører at jeg arbejder meget med muskler og led i hele kroppen, med smerter, skævheder, kropsholdning og hvordan musklerne og leddene påvirker hinanden gennem dine muskelkæder.

Skævhed skaber smerter. Kæberne kan låse din skævhed fast i det muskulære system, fordi de er en af de stærkeste muskler i kroppen. Dit bid kan lukke sammen med et tryk på 110 kg. Det kan forplante en muskulær skævhed og fastholde den.

Vi kan alle have fysiske og psykiske traumer, der rammer krop og sind forskelligt, og sætter forskellige kemiske reaktioner i gang i kroppen. De teknikker jeg bruger i mine behandlinger er, akupunktur, auriculoterapi (den franske øreakupunktur), myoreflexterapi, posturologi og kinesiologi, som alle er behandlingsformer, jeg har uddannelse i. Behandlingen bliver altid tilrettelagt lige præcis til dig, og efter hvordan du bruger din krop.

Vi er alle ens og dog helt forskellige.

Bestil tid: https://www.silkeakupunktur.dk/online-booking/
Facebook: https://www.facebook.com/silkeakupunktur.dk/
Silke Akupunktur
Tagensvej 70, 2 sal
2200 København N
Tlf.: 22930014
e-mail: lisbeth@silkeakupunktur.dk
Hjemmeside: https://www.silkeakupunktur.dk

Kontaktoplysninger:

+45 22 93 00 14

Telefon

lisbeth@silkeakupunktur.dk

Email

Tagensvej 70, 2200 København

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.