Specialist i psykoterapi v/ Anne Mogensen

Jeg har arbejdet i mange år som psykolog med voksne, unge og børn. Været ansat i offentlige institutioner (børnepsykiatri, familierådgivning, Studenterrådgivning) og privat praktiserende. Jeg har arbejdet i Familieretshuset (tidl. Statsamtet) i 10 år, konsulent for retterne i København og Hillerød, derfra erfaring med børnesagkyndig rådgivning og konfliktmægling i forbindelse med skilsmisser. Særlig erfaring med parterapi, uddannet imago-parterapeut og uddannet på Gottman instituttet i Seattle. Uddannet sexolog fra Sexologisk Klinik på Rigshospitalet.

Igennem de ca. 20 år jeg har arbejdet med parterapi har jeg uddannet og dygtiggjort mig i forskellige metoder. Jeg finder de metoder frem, som jeg synes passer bedst til jer. Jeg går stærkt ind for at starte med at undersøge, hvilket betyder, at jeg finder ud af, hvad lige netop det par jeg sidder overfor har for vanskeligheder, hvilke personer de er, hvordan det vil passe lige netop dem bedst at gribe parterapi an på. Der findes ikke én metode som passer alle, har jeg fundet ud af efter mange år i parterapeut-stolen.

I parterapi hos mig taler vi ikke kun om det tunge og svære, vi taler også om det muntre og det lette, fordi jeg tror, at jo mere man fortæller om det glædelige og det sjove, jo mere “graver det sig ind i vores hjernevindinger”, samtidig med at det tunge og alvorlige også får al den plads det skal have.

Kontaktoplysninger:

21457929

Telefon

mail@annemogensen.dk

Email

Vordingborggade 18, 2100 København

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.