Speciallæge i psykiatri Bo Jensen Hou

Jeg er læge og udannet fra Københavns Universitet. Efter embedseksamen videreuddannede jeg mig i psykiatri og blev speciallæge i psykiatri i 2001. Som speciallæge har jeg som afdelingslæge og overlæge været  ansat ved flere psykiatriske afdelinger i det storkøbenhavnske område. Jeg er ekspertuddannet i retspsykiatri og har været ledende overlæge ved Anstalten ved Herstedvester. Senest var jeg frem til april 2016 overlæge ved Psykoterapeutisk Klinik PCK (Rigshospitalet). Jeg har haft privat praksis siden 2006 med almen psykiatri, psykoterapi og psykoanalyse. 

Konsultation efter aftale

Kontaktoplysninger:

+45 61 72 64 16

Telefon

Ikke tilgængelig

Email

Ikke tilgængelig

Hjemmeside

Vordingborggade 18, 2100 København

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.