fbpx

Psykolog Vitha Weitemeyer

Cand. Psych, autoriseret af psykolognævnet. Forfatter til bogen ‘Forelsket i en drøm – når kærlighed bliver til besættelse‘, som udkom i 2015.

Jeg har et særligt fokus på ‘Kvinder der elsker for meget’, også kaldet kærlighedsafhængighed. Jeg arbejder både med enkeltpersoner og par, og af og til med familier med teenage-børn.

Der kan være mange situationer, hvor det hjælper at tale med en professionel.

Det kan være tilbagevendende problemer i dit liv, eller det kan være en livskrise, der er opstået på grund af et tab. Det er ofte angst, nedtrykthed og identitets- og selvværdsproblemer, der driver mennesker til at opsøge psykologisk hjælp.

Gennem træning i mindfulness, gestaltterapi, systemisk terapi, kunstterapi, transaktionsanalyse, Gensidig Terapi, ikke-voldelig kommunikation, Bodynamic terapi, SE-metoden, Imagoterapi, Byron Katie´s “The work” og ikke mindst familieopstillinger har jeg sammensat mine egne redskaber til psykoterapeutisk arbejde.

Uanset metoden er det kontakten mellem dig og mig og min ubetingede anerkendelse af dig som du er, som er det altafgørende i terapien.

Du kan læse mere på www.vithaweitemeyer.dk
Kontakt: 60773814 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.