fbpx

NF: Cura Sportsfys

Hos NF:CURA coacher og arbejder vi ud fra et behandlingskoncept, hvor hurtig rehabilitering med manuelle teknikker kombineret med træningsterapi og performanceoptimering, er i fokus. Vi forstår vigtigheden i at komme hurtigt tilbage til din sport eller din hverdag. Vi er desuden i samarbejde med de førende scanningsklinikker i området, og du har dermed som klient en sikkerhed for, at få det mest optimale forløb hos os.

Behandlingen som du vil opleve hos NF:CURA Sportsfysioterapi & Coaching, er baseret på erfaring fra bl.a. Brøndby IF's superliga trup, triatleter, flere divisionsklubber og motionister på alle niveauer.
Du vil opleve en behandling, der lige præcis er tilegnet dig, sammensat af et bredt spektrum af forskellige videreuddannelser indenfor fysioterapien og behandlingskoncepter.
Missionen hos NF:CURA sportsfysioterapi & Coaching er klar. Du skal opleve din problemstilling taget seriøst. Der lyttes til dig, og du skal føle at du opnår et resultat, eller viden omkring din skadesproblematik helt fra starten. Du får en klar forståelse for din kommende behandlingsplan, således at du opnår den korrekte rehabilitering og har en bedre forståelse for din krops styrker og svagheder.

Kontakt os for en pris på et personligt træningsforløb, fx hvis du vil tabe dig, præstations-optimere til dit næste race, skadesforebygge i off season eller har et andet fysisk mål. Vi er altid klar til at tage en seriøs snak og lave et forløb som passer til din dagligdag og dine behov og ønsker. Vi har både gode erfaringer med forløb for virksomheder og for privatpersoner, så lad os gøre dig til vores næste succes.

Udover Sportsfysioterapi & Coaching tilbydes der:

  • Kraniosakral-terapi ved hjernerystelse, piskesmæld og kronisk hovedpine
  • Medicinsk akupunktur for akut smertelindring og bevist lindring af migræne
  • Personlig træningsoptimering og vejledning.
  • Høj standard af test såsom fedtmåling, fitness-test, kondital, løbestilsoptimering m.m.

Mvh. Nick F. Augoustakis
Statsaut. fysioterapeut

Uddannet i Protreatment, Kranio-Sakral terapi,
Trænings-terapi/optimering, Medicinsk akupunktur og Manuel behandling.

NF:CURA Sport
Fysioterapi & Coaching
Jægersborgvej 66 A, 1 sal.
2800 Lyngby

Find os på facebook:
https://www.facebook.com/NFCURAFysioterapi
www.NFCURA.dk
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.