fbpx

AllergiKompagniet v/ Lisbeth Hagen

Lisbeth Hagen behandler Alfa-kinesiolog, RAB. Vi fjerner alle former for allergier, intolerancer, overfølsomheder, astma, eksem m.m.med stor success.    Se nærmere detaljer, statistikker og referencer her : www.AllergiKompagniet.dk og lidt om andre skavanker her :  www.DeSunde.dk

Jeg er RAB godkendt Alfa-kinesiolog.   Dvs. Registreret Alternativ Behandler.  og medlem af Sammenslutningen af Alternative Behandlere.  

Jeg er uddannet allergibehandler hos Ph.D. Torben Frank Andersen, som behandlede Annette Heick for græsallergi på TV2 Praxis, og Lasse Spang Olsen i DR2 i 2015, hvor det også blev dokumenteret at vi fjerner allergi og at det ikke er placebo .  Vi arbejder stadig sammen i AllergiKompagniet siden 2009.

Før det blev jeg uddannet stresskonsulent og alfa-kinesiolog hos Ole Larsen. Herudover er jeg uddannet i kinesiologi, anatomi, fysiologi og sygdomslære.  
I øvrigt har jeg en baggrund fra computerverdenen som systemkonsulent. Så jeg er faktisk skiftet til at programmere på en langt større computer - nemlig underbevidstheden.

Vi støtter :  Danmarks Naturfredningsforening.    Amnesty international.    Avaaz.org


Tidsbestilling : 7025 5099
Mail :  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.