Tandprotesehuset

Vi tilbyder tandproteser af høj kvalitet til faste lave priser. Vores samarbejde med tandlæger sikrer,at vi har alle de nødvendige kompetencer.

Vi tilbyder tandproteser af høj kvalitet til lave priser. Hos Tandprotesehuset er vi eksperter i at fremstille alle former for tandproteser med et naturligt udseende, der vil genskabe dit smil. I samarbejde med Godt Smil tilbyder vi også tandproteser baseret på implantater. Det betyder, at du kan få udført tandbehandling og tandproteser i samme hus. Hos Tandprotesehuset tilbyder vi altid vores nye patienter en 100 procent gratis forundersøgelse. Det giver dig mulighed for at lære os at kende, inden du træffer dit valg. Læs mere om os på tandprotesehuset.dk eller ring på 70 70 76 72.

Vores dygtige tandteknikere anvender de nyeste metoder og kun de bedste materialer i behandlingerne. Hos Tandprotesehuset er du i trygge hænder under hele dit behandlingsforløb. Vi glæder os til at give dig en rigtig god oplevelse på vores klinik i Lyngby.

Alle vores patienter tilbydes fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Ønsker du din behandling finansieret kan dette gøres direkte hos vores samarbejdspartner Patientlån.dk

Kontaktoplysninger:

+45 53 73 07 81

Telefon

Ikke tilgængelig

Email

Jægersborgvej 66A, 2800 Kongens Lyngby

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.