U-nique

U-nique tilbyder et bredt udvalg af behandlinger, opstrammende kropsbehandlinger & skræddersyet ansigtsbehandlinger til både mænd og kvinder samt teenagere, med fokus på lige præcis din hud og dens behov.

Vi er en professionel hudplejeklinik, der lægger stor vægt på kvaliteten af vores behandlinger samt de produkter vi bruger i klinikken. Uanset hvilken behandling du vælger her hos U-nique, vil vi garantere dig, at den behandling du modtager er skræddersyet til din huds behov, hver gang.

Regelmæssige ansigtsbehandlinger samt den korrekte daglige pleje, giver din hud fornyet energi, glød og vitalitet og holder din hud frisk, sund og smuk. Din hudtype er ikke nødvendigvis den samme hele livet igennem – den kan ændre sig i takt med, hvor i livet du er. Udefra kommende faktorer – de frie radikaler så som UV stråler, forurening , vind og vejr vil altid påvirke og svække huden og dens dna. Dette påvirker hudens tilstand og barriere. Den ses og føles ofte anderledes ved ændringer i vejret og specielt ved skiftende årstider.

Derfor er det langt fra en selvfølge at din hud har brug for de samme ingredienser om sommeren som om vinteren eller ved overgang mellem årstiderne. Vi sørger for at tilføre din hud de helt rette produkter indeholdende de rette ingredienser og derved give huden de bedste betingelsers for styrke, vitalitet og sundhed. Vi glæder os til at byde dig velkommen her hos U-nique

Kontaktoplysninger:

+45 48 25 24 09

Telefon

kontakt@u-nique.dk

Email

www.u-nique.dk

Hjemmeside

Frederiksgade 7, 3400 Hillerød

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.