Ung Revers Novavi

Et gratis tilbud fra Ung Revers Novavi til dig der er vokset op i en familie med alkohol- eller stoffer.Ung Revers Novavi er et gratis tilbud til dig under 25 år, som er vokset op i en familie med stof- eller alkoholproblemer. Ung Revers Novavi er et tilbud under Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark.

Et tilbud til dig der er vokset op i en familie med alkohol- eller stoffer

Ung Revers Novavi er et gratis tilbud til dig under 25 år, som er vokset op i en familie med stof- eller alkoholproblemer. Ung Revers Novavi er et tilbud under Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark.

Vores erfaringer viser, at de fleste børn af forældre med alkohol- eller stofproblemer kan nikke genkendende til følelser som håbløshed, at bekymre sig for meget, at have koncentrationsbesvær, at have svært ved at indgå i kærlighedsrelationer, at føle sig anderledes og ikke at føle sig god nok.

For de fleste kan det være svært at tale om alkohol- og stofproblemer med andre og hvert enkelt familiemedlem går ofte med ‘hemmeligheden’ alene. Det giver luft at få sat ord på det, man har oplevet – og det giver mulighed for at lave forandringer i ens liv.

I Ung Revers Novavi ved vi hvad alkohol og stoffer kan gøre i en familie. Hos os kan du få en snak og hjælp til hvordan du kan tackle dit liv.
Vi tilbyder:

–    Gruppebehandling, hvor du vil møde andre unge, der har det ligesom dig.
–    Individuelle samtaler
–    Familiesamtaler, hvor du deltager med en forælder eller en anden voksen, som du har en tæt relation til.

Er du fyldt 18 år kan du være anonym og deltage uden at dine forældre får det at vide.

Du kan helt anonymt og uforpligtende kontakte en af afdelingerne i Ung Revers Novavi.

Kontaktoplysninger:

+45 23 70 85 82

Telefon

lyngby@ungrevers.dk

Email

Jægersborgvej 66A, 2800 Kongens Lyngby

Adresse

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.